THE 2-MINUTE RULE FOR پمپ ضد اسید

The 2-Minute Rule for پمپ ضد اسید

The 2-Minute Rule for پمپ ضد اسید

Blog Article

به این پمپ های معمولا پمپ اسید شویی پکیج نیز گفته میشود . برای کسب اطلاعات بیشتر و قیمت پمپ اسید شویی پکیج و دیگر سایزهای پمپ های اسیدی از طریق شماره های های مختلف تماس و یا از طریق چت آنلاین در پایین همین صفحه با ما در تماس باشید

جهت مشاهده‌ی پمپ های موجود در سایت روی عبارت مشاهده‌ی محصولات کلیک کنید.

واشرها: واشرها در نقاط اتصال اجزاء مختلف پمپ استفاده می ‌شوند تا از نشتی مایعات جلوگیری کنند.

در ادامه مهم‌ترین مدل‌های پمپ‌ ضد اسید را معرفی می‌کنیم.

در زمان اسمبلینگ ( ترجیح بر این است که این کار توسط افراد غیر متخصص انجام نشود ، همچنین این عمل گارانتی محصولاتی که شامل این شرایط میشوند را باطل خواهد کرد ) به لوله های خروجی و ورودی و عدم وجود نشتی در دستگاه بسیار دقت نمایید زیرا در صورتی که مواد خورنده به بیرون دستگاه راه پیدا کنند به پوسته ی گیربکس می تواند آسیب جدی برساند.

همچنین اطمینان حاصل نمایید که جهت چرخش پروانه با فلش رنگی روی پوسته پمپ هم جهت باشد. تدابیر ایمنی مانند تامین تهویه کافی، click here استفاده از تجهیزات حفاظتی و پیروی از روش‌های مناسب رسیدگی به اسیدها نیز باید برای محافظت از پرسنل و تجهیزات اجرا شود.

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

گندزدایی آب خطوط لوله ها با تزریق واتکس و سایر مواد شیمیایی

امروزه پمپ ضد اسید در انواع مختلفی تولید می‌شود که این مدل‌ها دارای ویژگی‌ها و کاربردهای به‌خصوصی هستند.

در ادامه در خصوص انواع پمپ مواد شیمیایی و کاربرد ها و نکات هنگام خرید آن ها توضیح خواهیم داد.

در صنعت تصفیه آب و فاضلاب و سایر صنایع به دلایل مختلف نیاز به تزریق مواد شیمیایی در اندازه های مشخص وجود دارد.

ملاحظات نگهداری و ایمنی: تعمیر و نگهداری منظم برای عملکرد بهینه و طول عمر پمپ های ضد اسید بسیار مهم است. این شامل بازرسی و تعویض قطعات فرسوده، نظارت بر سطح مایعات و اطمینان از روانکاری و آزادی چرخش سیل مکانیکی است.

عملکرد این پمپ ‌ها به گونه ‌ای است که می‌توانند مایعاتی با دما و فشار بالا را به طور ایمن و مؤثر منتقل کنند.  

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page